Vår Ångerrätt i korthet, här i vår webbutik.
Reklamation

Vänligen kontakta DesignWerket innan ni returnerar varan.

Kontrollera produkten när ni erhåller den, att den är så som ni beställt den. Vid en ev. reklamation skall ni meddela DesignWerket detta skriftligen, så snart felet upptäckts. Vänligen ge all relevant information gällande felet.


Retur villkor

Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är använd eller i sådant skick att vidareförsäljning är omöjlig kan pengar ej återbetalas. Fyll i den bifogade retursedeln som kom med din leverans. 

Kontakta oss så skickar vi en retursedel till dig.

OBS! Om du väljer att inte använda vår retursedel måste returen gå som företagspaket!

DesignWerket återbetalar dina pengar snarast möjligt, vänligen glöm inte ange bankkonto nummer.. Om du betalat via faktura, kommer vi att utfärda en kredit på beloppet. 

Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende. 


Vill du byta till en annan storlek av samma produkt? 

Maila oss, ge din kundinformation, och berätta att du kommer att skicka tillbaka produkten och den storlek du vill ha i utbyte.  Vi bjuder på returfrakten vid användning av vår retursedel.


Vill du byta till en annan produkt? 

Returnera varan du har fått och skicka ett e-postmeddelande berätta vilken produkt du vill ha istället.  Du får själv stå för returfrakten till oss.


Transportskada

Om produkten försvinner eller att du vid mottagandet, märker att varan har skadats under transporten ska du omedelbart rapportera detta till oss. 


Ej avhämtat paket

För paket som inte löses ut på ditt postkontor inom 14 dagar, förbehåller sig DesignWerket rätten att ta ut en hanteringsavgift för att täcka returfrakten och frakt samt företagens administrativa kostnader.


Vid förfrågan vänligen maila oss: shop@designwerket.se